Home USA NEWS S. Koreaanse officiële opgehangen boven US Missile Defense Report

S. Koreaanse officiële opgehangen boven US Missile Defense Report

241
0
SHARE

Een hooggeplaatste Zuid-Koreaanse defensie-ambtenaar Geschorst maandag voor opzettelijk niet in slagen om nieuwe liberale president Moon Jae-in de komst van een aantal meer starters voor een omstreden Amerikaanse raketschild, kantoor Moon zei te melden.

Moon’s conservatieve voorganger, Park Geun-hye, had toegestaan ​​de Verenigde Staten om de Terminal High Altitude Area Defense systeem om te gaan met Noord-Koreaanse nucleaire dreigingen implementeren. Een THAAD batterij wordt normaal bediend met zes lanceerinrichtingen, en twee van hen waren in het openbaar geïnstalleerd in een Zuidoost-Zuid-Koreaanse stad in eind april, dagen voor Moon trad op 10 mei.

Vorige week, op kantoor Moon zei dat het gevonden dat vier meer starters Sinds zijn aangekomen in Zuid-Korea, maar dat de verdediging ambtenaren hen niet te vermelden in het beleid briefings ze in eind mei gaf. Moon eiste een sonde, noemde het incident “zeer schokkend”, aldus zijn assistenten.

Moon’s onderzoeksbevel heeft milieu speculatie over ITS motieven ingegeven. Tijdens de verkiezingscampagne, zei hij dat hij een systeem dat niet alleen Noord-Korea, maar ook China, de grootste handelspartner van Zuid-Korea’s partner heeft woedend zou herzien.

office Maan zei maandag dat een onderzoek bleek vice-minister van Defensie Beleid Wee Seung Ho besteld ambtenaren van het ministerie niet om duidelijk te schrijven over de vier draagraketten in het beleid rapporten.

Wee vertelde de onderzoekers dat hij dat deed omdat de Zuid-Koreaanse en Amerikaanse militairen niet besloten om aankomsten de vier draagraketten publiceren, presidentiële officiële Yoon Jong-chan vertelde een op televisie uitgezonden persconferentie.

Yoon zei Wee plaats oorspronkelijk gepland mondeling verslag uit over de vier lanceerinrichtingen, maar heeft dit niet gedaan. “Het is iets dat we niet kunnen instemmen,” zei Yoon.

Wee niet onmiddellijk om het even welke opmerkingen van het publiek, volgens het ministerie van Defensie.

Een THAAD batterij bestaat uit zes-truck gemonteerd launchers Dat kan brand tot 48 interceptor raketten, brand controle en communicatie-apparatuur, en een krachtige X-band radar officieel bekend als een / TPY-2.

Het is onduidelijk of de Maan zal doorgaan met zijn campagne belofte om opnieuw te onderzoeken de THAAD Deployment Omdat een verzoek voor de terugtrekking van de componenten van het systeem ernstig zijn met Washington, Seoul Belangrijkste Ally kunnen ondermijnen, zeggen analisten. De Verenigde Staten stations ongeveer 28.500 troepen in Zuid-Korea als afschrikking tegen mogelijke agressie van Noord-Korea.