Home Tech New Smart Speaker Expected as Apple Kicks Off Conference

New Smart Speaker Expected as Apple Kicks Off Conference

259
0
SHARE

San Francisco, Californië
Apple lijkt klaar om een ​​voice-activated, met internet verboten spreker Dat zou een nieuwe digitale leiding in de huizen van mensen te maken te onthullen.

Tapping Siri digitale assistent van Apple, wordt een dergelijke luidspreker verwacht om te dienen als een butler en een uitlaatklep voor het luisteren naar muziek. Als de speculaties pannen uit, zou de spreker eerste Apple’s nieuwe product sinds de smartwatch in 2015. En het zou een poging van Apple om bij te praten met Amazon en Google te markeren.

Een vroege blik op updates voor de iPhone en Mac-software is uitgegroeid tot een traditie tijdens de jaarlijkse conferentie van Apple voor app-ontwikkelaars, Die maandag begint in San Jose, Californië. Maar Apple af en maakt ook gebruik van het evenement om nieuwe apparaten en diensten en upgrades kennismaken met bestaande producten.

Amazon introduceerde de Echo spreker, met vorig jaar ITS Alexa assistent, in 2015. Google volgde met zijn thuis spreker, met ITS plain-genaamd Assistant. Beide sprekers mag geen reacties voice verzoeken om het nieuws, weer en taken, zoals het inschakelen van de verlichting.

Meer dan 35 miljoen mensen in de Verenigde Staten zullen naar verwachting een voice-activated spreker minstens een keer per maand gebruik maken van dit jaar, meer dan een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, volgens het onderzoeksbureau eMarketer.

“Er is zoveel momentum opbouwen rond Deze luidsprekers Dat het moeilijk zou zijn voor Apple niet naar buiten te komen met één”, zegt analist Patrick Moorhead van Moor Insights & Strategy.

Amazon zojuist onthulde een versie van Echo met een tweepersoonsbed, een touch-screen display en video-bellen mogelijkheden. De nieuwe Echo Show gaat over de verkoop op 28 juni voor $ 230. Google, ondertussen, bekeken nieuwe speaker functies, zoals hands-free bellen, tijdens de software conferentie vorige maand. Microsoft heeft ook een eigen luidspreker met Samsung’s Harman bedrijf aangekondigd; het zal Microsoft’s Cortana digitale assistent te gebruiken.

Dat laat Apple. Hoewel het was de eerste smartphone maker om met een digitale assistent uit te komen wanneer Siri in 2011 debuteerde, is het niet een stand-alone assistent. Voor Apple, die men zou verder de rol die zijn software, diensten en gadgets te spelen in het leven van mensen te verbreden.

Het zou niet de eerste keer dat Apple sprong op de bandwagon van een technologisch product gepopulariseerd door een concurrent. Bijvoorbeeld, Apple aanvankelijk verzet tegen de uitbreiding van de grootte van het scherm van een iPhone, ondanks een sterke verkoop voor grotere weergave telefoons gemaakt door Samsung en andere Rivals. Maar het bedrijf toegaf, en Apple’s grotere telefoons zijn geworden hot commodities als meer mensen hebben omarmd met een groter scherm om te kijken naar foto’s en kijken naar video op de apparaten.

Hoewel Siri waarschijnlijk een middelpunt van een slimme spreker van Apple zou zijn, Moorhead zei ontwerp, kleuren en akoestiek van het apparaat zal waarschijnlijk ook een centrale rol spelen Omdat het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het maken van elegant ontworpen producten.

Het ontbreken van een doorbraak apparaat is regelmatig geleid tot bezorgdheid dat Apple teveel afhankelijk van de iPhone is geworden en ondersteunde de theorie dat het bedrijf verloor ITS Knack voor innovatie wanneer zijn mede-oprichter Steve Jobs stierf aan kanker in 2011. Hoewel Apple Watch heeft ontpopt als de leider in de technologische niche, is het niet tot een hit, zoals de iPhone of de iPad – in ieder geval tot tablet verkoop begon af.

Op de software front, RBC Capital analist Amit Daryanani verwacht dat de IOS 11 – de volgende besturingssysteem voor iPhones en iPads van Apple – een herziening Dat zal plaats bieden aan de verwachte verwijdering van de home-knop van de 10e verjaardag model van de iPhone gepland voor deze laatste te krijgen dit jaar. De volgende iOS kan ook nieuwe functies die zijn ontworpen voor kunstmatige intelligentie, de toepassing van computers die leren en dingen zoals de mens te begrijpen.

Apple ook mag zijn volgende Mac-computer in te voeren, samen met het volgende besturingssysteem voeden van de machine. Software-updates worden ook verwacht voor Apple’s SmartWatch en TV box voor het streamen van online video. Daryanani zei Apple kan ook aan te kondigen een iPad Pro met een snellere processor in een poging om zijn lange-slumping tablet verkoop te doen herleven.